Câte specii de berze sunt acolo?

Stocurile sunt mari păsări de vânătoare cu picioare lungi, gâturi și zgârieturi mari. Acestea se găsesc în zonele uscate și umede, deși preferă habitate mai uscate în comparație cu ibises, lingurițe și heroane, de asemenea lipsite de pulbere prezentă în acestea. Stocurile consumă insecte, amfibieni mici, pești și mamifere mici. Există nouăzeci de specii cunoscute de berze.

19. Stăpânul de lapte

Barza laptelui ( Mycteria cinerea ) este o pasăre de dimensiuni medii care locuiește în mangrovele de coastă din Asia de sud-est. Un stoc adult lactat este alb, cu excepția penei din spate a coada și aripilor. Acestea au o aripă între 435-500 mm și o lungime a capului până la coada de 170 mm.

18. Barza cu galben

Burtonul galben ( Mycteria ibis ) se găsește la sud de Sahara și în Madagascar. Este de aproximativ 35-41 cm înălțime. Stocul are un corp alb, cu o coada neagra, factura este galbena si decurveda la sfarsit. Penele sale se extind până la gât și capul din spatele ochilor, în timp ce o piele roșie acoperă fața și fruntea.

17. Stuful pictat

Stocul vopsit ( Mycteria leucocephala ) locuiește în zonele umede din Asia tropicală. Gama sa se întinde de la Himalaya de Sud până la Asia de Sud-Est. Acesta și-a dobândit numele de pe pene terțe roz, găsite la adulți. Un stoc adult are un corp alb și un cap roșu / portocaliu. O bandă de piele neagră cu marcări de culoare albă se extinde de-a lungul picioarelor. Stocul vopsit își găsește hrana în apele și lacurile de mică adâncime.

16. Bumbacul de lemn

Boala de lemn ( Mycteria americana ) se găsește în regiunea tropicală sau subtropicală a Americii și a Caraibelor. Este rezidentă în America de Sud, dar cei din America de Nord sunt cunoscuți că migrează spre sud. Penajul său este alb, dar coada și o parte a penei aripii sunt negre. Tinerii au o factură galbenă în timp ce adulții au o factură neagră.

15. Deschiderea asiatică

Asociația deschisă din Asia ( Anastomus oscitans ) locuiește în părți din Asia de Sud-Est și din subcontinentul indian. Stocul este alb sau gri, cu aripi și coadă neagră. Adulții au un decalaj între mandibul inferior și superior, spre deosebire de tineri. Acestea cultivă mlaștinile interioare, în special mlaștinile, dar evită râurile și lacurile.

14. Deschiderea africană africană

Vulpea africană (Anastomus lamelligerus) locuiește în regiunea subsahariană a Africii de la Senegal până în Etiopia și Africa de Sud. Penajul adultului este întunecat cu maro lucios, verde și purpuriu pe sân. Proiectul de lege este mare și maroniu. Lovitura deschisă africană preferă zonele umede unde acestea furajează pentru amfibieni mici, pești și moluște.

13. Stârpul lui Abdim

Barza lui Abdim ( Ciconia abdimii ) se găsește în Africa de Est până în Africa de Sud. Este o barză neagră cu sub-părți albe, gri și picioare gri, picioare roșii și genunchi. Partea din față a ochilor este acoperită de o piele roșie a feței, care devine albastră în apropierea facturii în timpul sezonului de împerechere. Barza lui Abdim este cea mai mică specie de stoc. Se hrănesc cu salcam, cu șobolani, șoareci, crabi, ouă și reptile mici.

12. Barza cu gât lăturat

Barza cu gât ( Ciconia episcopus ) locuiește în regiunea asiatică dintre India și Indonezia și părți din Africa tropicală. Stocul este rezident al zonelor umede de apă dulce. Are un corp neagră strălucitor, cu un gât alb, subbelic și subțire. Ele se găsesc în principal în mlaștini, terenuri agricole, canale de irigare și râuri.

11. Sturtul furtunii

Stocul Storm (Ciconia stormi) se găsește în pădurile tropicale din sudul Thailandei, Malaezia și Indonezia. Este considerată cea mai vulnerabilă a berzei cu o populație mai mică de 500. Barza are un penaj negru cu un gât alb și negru. Pielea facială este portocalie, cu inele galbene în jurul ochilor. Proiectul său este roșu roz-roșu.

10. Maguari Stork

Barza maguari (Ciconia maguari) locuiește în zonele umede din America de Sud. Seamănă cu barza albă, dar puțin mai mare. Penajul adulților este în principal alb, cu pene de zbor negre și o coadă călită în coadă. Coada furcată distinge barza albă de maguari. Datorită mărimii sale mari, acest stoc face trei sau mai multe sare înainte de decolare.

9. Oriental Stork

Barza orientală (Ciconia boyciana) seamănă foarte mult cu barza albă europeană. Pasărea albă mare are aripi negre care se întind pe o suprafață de cca. O piele roșie își înconjoară ochii, spre deosebire de barza albă europeană. O dată au călătorit în Japonia, China, Coreea și Rusia, dar nu se mai găsesc în peninsula coreeană și în Japonia. Păsările migrează între Rusia și China.

8. Statul alb

Stocul alb (Ciconia ciconia) se găsește în Asia, Africa și în mare parte din Europa de Est și Centrală. Douăzeci și cinci la sută din populația lumii se află în Polonia și o parte din Asia de Vest. Este o pasăre mare cu o aripă de până la 45 de centimetri. Are gât cu picioare lungi și un cioc ascuțit. Penajul este alb, în ​​timp ce penele de zbor sunt negre.

7. Statul negru

Stocul negru (Ciconia nigra) se găsește în Europa, în special în regiunile estice și centrale ale Spaniei, și coasta Pacificului din Asia. Se știe că turma europeană migrează în Africa. Adulții au o lungime între 37-39 cm. Ei au un penaj negru, cu subțire albă, un cioc roșu și picioare roșii lungi. Ei preferă zonele umede în care se hrănesc cu moluște, pești mici, reptile și insecte târâtoare.

6. Barza cu gât negru

Barza cu gât negru (Ephippiorhynchus asiaticus) este un rezident al Asiei de Sud-Est și a continentului indian. O mică populație disjunctivă poate fi găsită în Australia. Preferă zonele umede, în special în regiuni cu plantații de orez și de grâu unde vânează amfibieni mici, reptile și insecte. Barza cu gât negru are mari facturi grele. Spatele lor este alb și lucios, în timp ce capul și gâtul sunt alb-negru

5. Barza cu șaibă

Barza cu șaibă (Ephippiorhynchus senegalensis) locuiește în estul, sudul și vestul Africii. Este o pasăre mare cu o aripă de până la 8, 9 ft și este considerată cea mai înaltă dintre speciile stoc. Ea are o factură roșie lungă care măsoară între 10, 7 și 14, 2 inci. Penajul său este alb, cu excepția aripilor, coada, gâtul și capul. Se hrănesc cu crabi, broaște, pești, mici reptile și păsări.

4. Jabiru

Jabiru (Jabiru mycteria) este comun în unele părți din Brazilia, Paraguay, Mexic și Argentina. Este cea mai mare pasăre zburatoare din America Centrală și de Sud. Masculii sunt predominant mai mari și pot cântări cu 25% mai mult decât femelele și se află la 5 picioare. Ciocurile lor pot măsura până 13, 8 cm. Penajul lor este alb, cu excepția capului care nu are febră și a gâtului negru.

3. Adjutant mai mic

Adutantul mai mic (Leptoptilos javanicus) se găsește în unele părți ale Asiei, de la India, Asia de Sud-Est până la Java. este o pasăre solitară care preferă zonele umede. Este o pasăre destul de mare, cu gât și cap goale. Se aseamănă foarte mult cu adjuvantul mai mare, dar este puțin mai mic și are o factură precisă. Perioada superioară a acestuia este întunecată, în timp ce zona inferioară și inferioară sunt albe.

2. Adjutant mai mare

Adjunctul mai mare (Leptoptilos dubius) a străbătut o dată pe continentul asiatic, dar astăzi este limitat la India și Cambodgia. Aceste păsări se amestecă în timpul sezonului de reproducere și se dispersează după. Facturile lor sunt masive și în formă de pene, capetele lor sunt goale și au o pungă de gât. Adulții au aripi întunecate și partea inferioară albă. Acestea scapă alături de vulturi, spre deosebire de adjutantul mai mic care preferă vânătoarea în zonele umede.

1. Marabou Stork

Barza marabou (Leptoptilos crumeniferus) locuiește în regiunea subsahariană a Africii. Se găsește în zone umede și uscate, în apropierea așezărilor umane. Este o pasăre uriașă care poate cântări până la 20 de kilograme. Bărbații sunt puțin mai mari decât femelele. Pasărea este ușor de identificat datorită gâtului și capului gol și spatelui negru. Proiectul său este imens în timp ce picioarele sunt negre.

Recomandat

Limbile din Uruguay
2019
Râul Argun
2019
Cultura și tradițiile din Jamaica
2019